Cautare cod produs:
  Autentificare     |     Inregistrare     |     Cum comand?       Categorii:

      Seturi (47)
      Inele (116)
      Cercei (119)
      Bratari (14)
      Pandante (16)
      Lanturi (30)
      Accesorii (6)
      Verighete (14)
      Zirconiu Collection (23)
Returnari

 Este acceptata returnarea produselor My Beauty si inlocuirea lor cu alte produse in urmatoarele cazuri : 
   - produsele prezinta la primire deteriorari ;
   - produsele nu corespund cu comanda initiala.

 Produsele achizitionate la distanta pot fi returnate conform O.G. 130 / 2000. Clientul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la data denuntarii comenzii, folosind acelasi serviciu de transport prin care s-a facut livrarea. SC My Beauty SRL va inapoia contravaloarea comenzii in termen de 15 zile de la data denuntarii in scris a comenzii. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Produsele care prezinta la returnare modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, etc., nu sunt acceptate. Incheierea unei comenzi are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

 O.G. 130 / 2000 se aplica doar consumatorului definit  ca orice persoana fizica care achizitioneaza , utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, inafara activitatii sale profesionale, in baza incheierii unui contract cu un comerciant.

 Daca produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a SC My Beauty SRL sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea lui.

 Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea altor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea lui cu unul conform. Daca acesta nu poate fi inlocuit cu unul conform, din varii motive, se va restitui contravaloarea lui. Coletele care nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. 

 DE RETINUT :  
 
 Daca produsele returnate prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea  returnarii sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea in situatia unor abuzuri ( returnari repetate ).

 Daca returul a fost refuzat pentru unul din motivele enumerate mai sus, sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine un numar de retur ori a expediat produsul returnat prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia. 
Despre noiVouchere cadouContul meu
Termeni si conditiiReturnariOrdinele mele
Informatii plataGarantiePuncte bonus
Informatii livrareIntretinereCos cumparaturiCopyright MyBeauty © 2014